5 tips til at spare penge

Når det kommer til at spare, amerikanerne er ikke så store faktisk, US Bureau af økonomisk analyse, den personlige opsparing sats i USA er en mager 3,8% det betyder, at ud af hver $100 i efter skat indkomst amerikanerne bringe i, ca $3,80 gemmes for pensionering, nødsituation udgifter og regnfuld-dages besparelser. Det er ikke godt. Og foruden beskytter dig mod negative begivenheder, har seks måneder af kontanter i banken får du lidt af frihed til at tage nogle risici. Måske du endelig ønsker at starte virksomhed du har drømt om eller måske en mulighed kommer at rejse i tre måneder. Dit nødfond kan hjælpe dig med at udnytte disse muligheder.

Jeg er også generelt er varsomme med at købe noget, der er tørre kun til Rens”fordi, jeg ikke kan lide betale renserier regninger, som altid er betydeligt dyrere for kvinders tøj end for mænd. Men lejlighedsvis (dette skete kun en måned siden) jeg laver en forglemmelse, købe noget tør kun til Rens, “og derefter vaske it – og ødelægge den.

En undersøgelse viste, at den længere væk et mål synes, og jo mindre sikker på, vi er om, hvornår det vil ske, jo mere sandsynligt vi er at give op. Så ud over at fokusere på store mål (sige, købe et hjem), har til formål at også set mindre, kortsigtede mål langs den måde, som vil høste hurtigere resultater — som sparer nogle penge hver uge for at tage en tur i seks måneder.

Vil du vide, hvilken forsikring er god? Ikke gå af pris eller kommercielle. Gå ud og find dig selv en katastrofe zone, der opstod for nylig og bede de gode folk som har mistet alt hvad de mener om deres indboforsikring. De fleste vil have valg ord at fylde dine ører. Katastrofen er slemt nok, men de forsikringskrav er salt og eddike i den rasende åbne sår, at du virkelig ikke ønsker.

I enkle vendinger er et budget et dokument, der hjælper med at holde styr på hvor mange penge der kommer ind og hvor mange penge går ud. Nogle mennesker bruger en computer til at oprette et budget, men det er muligt at foretage en effektiv budget med en pen og papir. Budgettet skal indeholde kolonner for indtægter og udgifter. Optage alle forventede månedlige udgifter i begyndelsen af hver måned. Disse udgifter inkluderer bil betalinger, husleje eller prioritetslån betalinger og nytte betalinger. Uventede udgifter kan omfatte bil reparationer eller betale for en VVS reparation. Optage disse udgifter, som de er afholdt. I kolonnen indkomst nedskrive indtægter tjent for måneden. Indkomst kan komme fra et fuldtidsjob, hjem business eller pension. Overvåge alle registrerede indkomst og udgifter hver måned for at hjælpe med at bestemme Hvornår du skal skære ned på udgifterne.

Jeg fik en hel pounds i de første par år af hensynsløst dedikeret couponing, da alle de usunde, dyre varer, som jeg normalt uden ville styre om var enten moneymakers, gratis eller billige. I mit spændende øjeblik i erkendelse af, at jeg havde råd til alle de sodavand, chips, slik og cookies, jeg ønskede, gik jeg overbord uden at indse, hvordan mine kostvaner forværring.

Næste, og det kan være lidt sværere, finde ud af din ugentlige leveomkostninger. Dette er din dagligvarer, frokoster, gas, og disse typer af ting. Må ikke bekymre dig om at være nøjagtige, når du starter. Bare få en idé. Derefter identificere dine ekstra udgifter. Dette vil være underholdning type ting. Tænk på det mere som ønsker i stedet for behov.

Du kan få den betalingsdato, du ønsker på mange kort, også, så passer din personlige betalingsplan. Så hvis du er betalt af først, kan du få regningen betales 15 og arrangere betalinger for at ankomme til tiden, snarere end sige, betales først og regningen bliver behørigt på 30, når du kan skrabe penge ved udgangen af måneden at gøre betaling.

Betale din gæld. Venstre umarkeret, gæld kan alvorligt afspore bestræbelserne på at spare penge. Hvis du laver kun de mindste betalinger på din gæld, vil du ende med at betale meget mere i lånets løbetid end hvis du havde betalt det off mere hurtigt. Spar penge på lang sigt ved at afsætte en god luns af din indkomst til gæld betaling, således at du kan betale din gæld så hurtigt som muligt. Som hovedregel er betale off din højeste forrentede lån først den mest effektive udnyttelse af dine penge.

Begrænse spise ude. Hvis du har købt i kostplan i skolen, bruge den. Sikker på du vil splurge en gang i et stykke tid, men gør ikke spise ude en vane. Omkostningerne tilføje hurtigt. Spare endnu mere af strømpe din mini-køleskab med snacks og læskedrikke fra købmand i stedet for automat eller dagligvarebutik.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.