5 overraskende måder de rige bliver rigere

Hilsen alle, har jeg oprettet denne hjemmeside til at guide vores kollega OFWs om, hvordan at investere i den filippinske aktiemarkedet. Da han begyndte at investere i aktier i en alder af 11, har Warren Buffett samlet et imponerende $77 mia nettoformuen. Medmindre og indtil man lærer at komme ud af dårlige investeringer, ville der ikke overskud til at se. Du har sikkert hørt, at investere penge på aktiemarkedet er den bedste måde at dyrke din rigdom på lang sigt.

Du vil ikke blive rig ved at bruge alle dine tilgængelige tid på udkig efter penny lagre til at købe, men du kan gøre gode penge med værdien investere for at finde store lagre til gode priser. Dette kan være et springbræt til at nå dine økonomiske mål, med held samle penge og vokse rige.

Er den tid du bruger forskning bestande bedst tilbragt på den måde? At være en passiv investor og håber at en bestand, der er ved at miste værdi hver dag der går bliver omvendt og give dig enorme profit er ønsketænkning og vil medføre en stor bule i din portefølje.

Det indebærer også, stikning med din investering gennem op-og nedture på markedet. En måde jeg har lært at undgå at betale for meget opmærksomhed til mine investeringer er at undgå at se på kort sigt diagrammer. Masons bedste råd løber langs en lignende åre, “købe aktiver, når de er billige, ikke aktiver med store perspektiver, ikke aktiver, der er elsket af andre investorer, ikke aktiver, der har gode historier omkring dem”.

Forestil dig, at Harrison Fudge selskab, en fiktiv virksomhed, har salget af $10.000.000 og nettoindkomst på $1.000.000. I stedet, de køber lagre og andre investeringer, når deres værdi er på deres laveste. Når jeg ser på andre selskabers aktier, jeg har ingen idé om, hvorvidt deres nuværende pris er- eller overvurderet.

Jeg vil også være under forudsætning af hver investor nettoindkomst er $60.000. Gennemsnit, du kan forvente at mindst bryde selv sådan, men der regner uden håndtering af afgifter og prisen spredt — og sidstnævnte er større med penny bestande. Warren Buffett, verdens rigeste aktiemarkedet investor, gjort 99% af sin formue efter sin 50 års fødselsdag.

Put blot, vil forsigtige investorer gøre en formue på cryptocurrency markedet. Hvilket betyder, at hvis du ejer disse sikkert bestande under en recession, får du penge tilbage i mindre end et år. Tjek forskellige typer af investeringer og finde ud af hvilke typer investeringer der passer bedst til din risikovillighed og vidensbasen.

Se markederne grundigt før du køber og være opmærksom på hvilke bestande er vellykket. Jeg tror, det er en skam, de fleste mennesker begynde at investere temmelig sent i deres liv eller slet ikke. Hvis du ville føle sig mere Tilpas kun investere i obligationer, cd’er og pengemarkedsforeninger du får brug at investere en masse flere penge, for en meget længere for at opnå samme resultatet som en person, der er i aktiemarkedet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.