7 money lagring Tips når bygningen dit nye hjem

Betale dig selv først. Den nemmeste måde at spare penge i stedet for at bruge det er at sørge for, at du aldrig får en chance for at bruge pengene i første omgang. At arrangere for en del af hver lønseddel til at blive indsat direkte på en opsparingskonto eller en tilbagetrækningskonto tager stress og kedelige ud af processen for at beslutte, hvor mange penge at spare, og hvor meget der skal holde for dig selv hver måned – dybest set, du gemmer automatisk og de penge du holde hver måned er din til at bruge som du venligst. Over tid, deponering selv en lille del af hver lønseddel til din opsparing kan tilføje op (især når man indregner interesse) så starte så snart du kan for maksimalt udbytte. Selv om de har lavere rentesatser, tage din studielån så alvorligt som du ville enhver anden form for gæld. Gøre dine betalinger til tiden, hvis du kan. Hvis du kæmper med betalinger, kan du overveje at skifte til en anden betalingsplan for føderale lån.

Du kan sætte penge til side regelmæssigt for acontobetaling for et hus, en bil, eller for din pension. For at komme i gang, alle disse penge kan gå ind på én konto, og det kan fordoble som dit nødfond, så længe du ikke har nødsituationer”på en regelmæssig basis.

Disse kan synes som flere problemer end de er værd, men de er et uvurderligt værktøj for at holde din sundhedspleje udgifter lav. Fleksibel udgifter konti gør det muligt at lægge før skat dollars en højde for udgifter til sundhedsvæsenet — men penge du ikke har brugt ved årets udgang er fortabt. Indtil du får hænge af beregne hvor mange penge skal afsætte, skal du bruge en FSA regnemaskine til at bestemme hvor meget til at lægge væk.

Dine penge blueprint er programmeringen du modtaget om penge vokser op. Hvis du var heldig nok til at vokse med støttende penge overbevisninger, det er fantastisk. Men hvis du ikke var så heldig, du skal være opmærksom på de negative penge overbevisninger du holder på at. Disse kan komme i vejen for din succes.

Hver uge, købmandsforretninger offentliggøre deres salgs- og nogle af dem, der reklameres for priserne er så lave, at butikken vil miste penge, hvis alle kunder skulle kun købe salg varer. Gør dit måltid plan med købmand cirkulære i hånden vil tillade dig at finde ud af hvilke måltider vil være billigst for dig at gøre denne uge, baseret på hver kæde tab ledere.

Hvis du ønsker at tjene flere penge, investere i dig selv. Dette kunne være i den traditionelle form for gå på college, eller det kunne være i en meget mere overkommelig måde, som at tage på online kurset. Et eksempel ville være at tage en klasse til at lære at blive en virtuel assistent og tjene penge fra hjemmet. Bare ikke ignorere muligheden for at tjene penge på dine egne betingelser, fordi ikke du er der endnu. Tag et kursus og komme i gang. Du er det værd.

Du er nødt til at vende tilbage til universitetet måder. Strategier. Virkelig hårdt. Jeg ville egentlig prøve ikke at købe mere end en drink, mens jeg var ude. Jeg valgte også øl (billigere) over spiritus. Hver dollar tæller. Bo i og se en gratis DVD fra RedBox (kode: DVDONME) i stedet for at tilbringe 10 bukke på teatret. Husk, dette er midlertidig elendighed, men meget værd. At 10 bukke er en mojito, calamari og massage på en strand i Indien.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.